Lp.      Data   Nazwa potrawy i numer alergenu 
 1. 06.09.2021r.
Poniedziałek
 Zupa koperkowa na wywarze mięsno-warzywnym i śmietaną (1,7,9), pieczywo ciemne (1)
Gulasz z mięsa wieprzowego z majerankiem (I) Kasza jęczmienna (1)
Mizeria ze śmietaną (7)
Sok wieloowocowy I 00%
 2. 07.09.2021r.
Wtorek
 
Barszcz ukraiński na wywarze mięsno-warzywnym (1,7,9), pieczywo regionalne (1)
Makaron z białym twarogiem na słodko (1,7) Kompot
jabłkowy
świeży owoc
 3. 08.09.2021r.
Środa

Krupnik ryżowy na wywarze mięsno-warzywnym (1,9), pieczywo pszenno-żytnie (1)
Kotlet mielony z mięsa wieprzowego (1,3)

Ziemniaki z natką pietruszki Marchewka gotowana z zielonym groszkiem (1) Woda niegazowana  świeży owoc

 4.  09.09.2021r.
Czwartek
 
Zupa ogórkowa na wywarze mięsno-warzywnym (1,7,9) pieczywo z dynią(l)
Kopytka z masłem i bułką tartą (1,3,4,7)

Brzoskwinia z puszki
Herbata z cytryną
 5.  10.09.2021r.
Piątek
 
Zupa zacierkowa na wywarze mięsno-warzywnym (1,9) pieczywo regionalne (I)
Filet rybny w ziołowej panierce (1,3,4,7)
Ziemniaki z koperkiem
Surówka z białej kapusty, marchwi i świeżej papryki z majonezem (3,7)
Woda z pomarańczą